Touha, láska, sex, vlítnul tam jak blesk.Teploměr je jako v ohni, měřím lásko, tak se pohni!Pěkná, fyzikální.
05.03.2011 09:28:00 | Jeněcovevzduchukrásného
.
Nad Ohmův zákon braši není
když není proud a napětí
láska a srdce rozechvělá
jsou jenom bajka pro děti
Kde marná kladka kládu zvedá
ve fyzice jak za školních let
když nestoupá a jenom klesá
zbytečně´s biflil naspamět
Studuj dál zákon vah a měr
a pružnost, zda se časem poddá
a vtáhne nás do černých děr
... či jsme jen zralí pro malér ...
.
02.03.2011 11:08:00 | HarryHH
Jak tak o tom dále přemýšlím, máš naprostou pravdu, nenajadu, sestává z nesčetně dimenzí a v každé přitom platí jiná metrika.
01.03.2011 06:46:00 | Špáďa
nenajdeš míru na tužby těla
ni na rozpětí vášní stuh
to souhrn magie, extáze rozvonělá
u mě ji dávkuje dobrodruh...:)
01.03.2011 06:06:00 | šuměnka