klíčnice
kastelánko hradu
řekni mi
fresky které jsou
tvému srdci nejbližší
zátiší či pastýřské hry
oblouky klenby nebe
sloupy dórské
co prožitky podpírají
bloudění v ráji
písně slíbané ze rtů trubadúra
chvění strun loutny
jak dech na šíjí
pomíjí den za dnem bez lásky...
věř mi...
01.03.2011 19:57:00 | Mbonita
Plesová sezóna v plném proudu,
cítit ji snad nejen ve vzpomínkách,
ale i v každém oudu.
Vaše parketa, paní, je poezie,
ta ve Vás permanentně tančí
a v srdci nahlas bije
(a nejednoho zjančí),
a tím i Vás denně restauruje...
01.03.2011 06:59:00 | Špáďa
Krásně restauruješ s láskou v srdci:).Nádherná báseň,jako vždy.St a culík na celý den šumáčku:))
01.03.2011 06:27:00 | CULIKATÁ