Když jiskra přeskočí...
Anotace: ...nějaké veršované střípky z příběhu Šestá kapitola, zde: http://liter.cz/Sbirky_Show.aspx?sbirka=2714
Jeden vlásek blond a druhý hnědý
k tomu úsměv, který prolamuje ledy
za to jak vstřícná jsi k mé osobě
posílám ti pár slov, jen tobě
Jakoby ona pověstná jiskra přeskočila
a já se ptal, kdes celý můj život byla?
Jak moc těším se až obejmu tvá ramena,
protože brzy přestanou mi stačit písmena
Přečteno 484x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, Princezna.Smutněnka, Niky88, CULIKATÁ
Komentáře (0)