Chtěla sem se Tě zeptat
Anotace: Omlouvám se internetu, že ho zahrnuju špatnou ... Ehm.. "Poezií"... (vám ne, vy to číst nemusíte..)
Chtěla sem se Tě zeptat,
co je to vlastně láska.
Jaké to je někoho potkat.
Jestli je to jako v písničkách,
jestli se Ti tají dech,
jestli se utápíš
v krásných pocitech.
Jestli cítíš bušení u srdce,
nebo je to jenom v knížkách,
jestli, když miluješ hluboce
...
Jestli to není jenom klam,
jestli se mám na co těšit,
odpověz, prosím, jestli mám,
alespoň trochu se snažit.
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: J sh' T r' k, Danga, Špáďa
Komentáře (0)