jako vždy v této sekci: simplexní obsah, simplexní až triviální forma
na druhou stranu, proč si také neodpočinout u simplexních textur? upřímně naivní téma jako je vyznání lásky asi sotva bude mít "hyperabstraktní komplexní strukturu", jinými slovy, adjektiva "simplexní" nejsou v tomto konkrétním kontextu sémanticky pejorativní, tak ne aby ses urazila ;-)
02.03.2011 15:09:00 | 11477