Posledna
Anotace: .. basen napisana z prilezitosti lucena..
Posielam Ti báseň.
Veselú? Smutnú?
Neviem, ale viem, ze poslednú...
Všetko sa rozplynulo,
všetko a aj tieto riadky
raz vyblednú.
Neľutujem však dni
prežite s Tebou.
Neľutujem, bo všetky boli veľmi krásne
a keď niekedy budeš chciet spomínať,
prečítaj si tieto básne.
S Tebou bozkávať som sa chcela denne
i tisickrát. Hmmmm... Všetko sa však
skončilo a nás spája už len slovo
kamarát.
Bol si mojim snom, aký sníval sa mi
v živote len raz, buď v živote taký,
akého som Ťa spoznala a aspon svoj
život si nepokaz.
Komentáře (0)