Anotace: ....šumí..komenty ke dvou básním..spojeny v jeden roztoužený...Tobě....
Máš to tu pěkný.
Díky za návštěvu.
16.05.2011 14:51:00 | inhalium
už jsem ji napsala včera jako báseń
ale k Tvému toužení se hodí i jako koment;
/ mám Tě nesmírně ráda /
* * *
V okvětí lákavé labellum
rozkvétá v laskání
staví se rtům
*
rosí se pod dlaní
pro něhu umělcům
a už se nebrání
dechu i stimulům…
*
V okvětí koruna s kalichem
zavoní omamně
v dotyku pod bohem
*
známě i neznámě
rozkvétá pro stamen
horký dech na rámě
rozplaví mnohý lem…
02.03.2011 10:38:00 | šuměnka