Anotace: Lásko JÁ čekám na TEBE už dlouho a co mám z toho?Několik okamžiků naděje a pak nic.Jsem snad ostrov?Chápeš,co chci říct?
obsahově mi to přijde dost "nehomogenní" a "nesouvislé", není mi dokonce jasný záměr a centrální myšlenka - je ale pravda, že jsem zvyklý na jinak strukturovaný texturální dialog ;-) (proto tomu zřejmě nerozumím)
02.03.2011 15:03:00 | 11477