Víla noci
Za noci tiché a mrazivé
tisknu se k tobě vílo nočních chvil
beze slova bez ostychu jenom z touhy své
tebe jsem si mezi všemi za svou vyvolil
Tančila jsi mezi stíny
lehké kroky taneční
svůdné kroky milenčiny
sličné kroky sluneční
Mráz ten co by tělo pálil
snadno se snáší v objetí
pod přikrývkou z touhy vzdálil
život se nám v zajetí
...
Hvězdy blednou noc v den se mění
se smutkem v očích zápolím
neboj se krásná až den bude v zapomnění
mezi stíny si tě znovu vyvolím
Přečteno 408x
Tipy 10
Poslední tipující: Lasombra, Gabrielle, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Antares
Komentáře (2)
Komentujících (2)