Noční jiskra
Je jedno
kdy a co
minulo a ještě mine
vždyť víš dobře lásko má
že pevný bod se nikdy nevytratí
ani v kouři mlžné slepoty
když slepý hluchý
již neslyší svou bílou hůl.
Je jedno
kdy a co
má ruka napsala a ještě napíše
vždyť víš dobře lásko má
že v pevném bodu
již jednou naše duše splynuly
a tak to je a bude navěky.
Lásky byly totiž vymyšleny básníky, kteří převyšují o sto loktů postavy lidské.
GASTON LEROUX – FANTOM OPERY
Přečteno 560x
Tipy 15
Poslední tipující: jvacl, casla, janewe, Jats, Radek.oslov.Šafárik, ilona, jitka.svobodova, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)