Píseň smutného muže
Sedím tady a chvěji se
pro tuto směšnou chvíli
za zvuku zmatených tónů
které tu ještě zbyly
V rukou svírám prázdnou láhev
bez vína se těžko žije
beze slov však ještě hůře
srdce zničí agónie
Toto jsme již jednou žili
rozbitý rám bez obrazu
holé stěny holé snění
zbité ruce bez obvazu
Není kdo by rány svázal
není kdo byl by tu
sedím ležím lomím ruce
v zoufalém pocitu
Přečteno 337x
Tipy 11
Poslední tipující: Emmelia, Psavec, Taffe, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, NikitaNikaT., adida
Komentáře (1)
Komentujících (1)