Než utopím se v Tvých očích....
Anotace: iluze se ztrácejí?
(Uvidím nás oba v iluzích....)
Než utopím se v Tvých očích
posílám Ti mé odevzdání,
Po větru posílám šeptání,
co šeptá cosi o přání.
Prší a na parapet
dopadají kapky deště,
po kapkách posílám
lásku mou a k ní touhu ještě.
Ty kapky zaženou chmury,
zkažená přání, lítost.
Najednou propadám touze,
cítit Tvojí blízkost!
Ztrácím tak sama sebe
bojím se, že ztratím Tebe!
Přečteno 581x
Tipy 9
Poslední tipující: labuť, Pythonissa__, Mbonita, Denael, CULIKATÁ, Lenullinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)