Černá díra
Žár svíce ukázal tvé řasy,
Pohled zářil jako láva,
Když jsi Ty svou jemnou krásou dokázal,
Že já jsem pravá.
Tvá vášeň sálala,
Ten pocit,
Strach z bolesti, opuštění,
Nekonečná lidská touha,
Konec víry, propuštění…
Konec touhy,
Víra v nás
A krůpěj na konci Tvých řas
V bolesti nás dva svírá
…
Konec.
Jenom černá díra.
Přečteno 452x
Tipy 14
Poslední tipující: Mraveneček, enigman, Druza, Gabrielle, labuť, blue, Kars, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)