sss
Kam vedou,cesty které jdou,
za Tebou,za láskou vzdálenou,
procitnout,hory se otevřou,
roztajou,ledovce za Prahou,
spoutanou,v liánách vězněnou,
upřímnou,láskou mě dostanou,
střízlivou,čekám tě za bránou,
složitou,hádankou uhádlou,
rád stebou,oslovím mámu Tvou,
hrdinou,budu i modlitbou,
záchranou,brzdou Tvou ochranou.
Přečteno 427x
Tipy 15
Poslední tipující: Tamara, umělec2, NikitaNikaT., Helena Lovecká, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Tanzania, Kett, CULIKATÁ
Komentáře (5)
Komentujících (5)