Anotace: Jen na mě přišly pochyby ohledně nějakých polovičatých vztahů... Některé hranice jsou asi příliš nenápadné... Obzvlášť když je nechceme vidět. No... Na co jsou ale vůbec nějaké definice? Důležitější je pocit z toho všeho...
Zvláštní pocit se mě zhostil z přečteních Tých řádků... nevím, trošku bolavý, víš, ten chladný, ale ne mrazivý, nejistý závěr, snad konec s otázníkem... co bude dál. ST!*** pro mě hodně zamyšlenkové.
06.03.2011 20:15:00 | NikitaNikaT.