Pro těch pár vět
Pro těch pár vět
změnil se svět.
Ze tří vět, dvě už nikdy nebudou,
z boháče nestaneš se pobudou.
Své "Ano" když dva si řeknou,
vydají se na cestu snad neodvratnou.
A když Bohu a nejen sobě se oddají
na věčnou cestu se spolu vydají.
Pak nerozdělí je nic -
ani smrt, ani nic víc.
To vše jen pro pár vět,
které nedají se vzíti zpět.
Komentáře (0)