Anotace: Miniatura o miniaturních rituálech před spaním :)
Myslím si, že na totok jsou všechna slůvka krátká... takové to skutky... jsou jedny z nejcennějších a nejkrásnějších... aj mě hodně blízké. ST!**** jako vyšitý.
06.03.2011 20:29:00 | NikitaNikaT.