Kdo rozezní mě?
Anotace: Komu věnuji své city?
Visím jako zlatý,
lesknoucí se gong
v průvanu
všednodenních chvil.
Visím tady a chvěju
se ode dne,
kdy jsi mne opustil.
Možná, že uslyšíš
mé tiché vibrace
dřív, než se začnou
do ticha vytrácet...
Dřív, než někdo další
zvedne palici
a pak rozezní mě!
Zním kovově silně,
až se chvěje země!
Komentáře (2)
Komentujících (2)