sss
Odejdi,snad bude líp,
odejdi,to mení hřích,
cestou svou se dej,
za nic se neomlouvej,
zůstaneš li,trap se dál,
nejde život stebou dál,
tak odejdi,všem bude líp,
srdce spraví vůně vín,
pohrdáš ty láskou mou,
srdce trháš na kusy,
stala ses teď zhoubou mou,
muže stratíš,sama jsi.
Přečteno 396x
Tipy 12
Poslední tipující: Mraveneček, játro, NikitaNikaT., Tamara, Jiná, Romana Šamanka Ladyloba, Kett, CULIKATÁ, Marcone
Komentáře (2)
Komentujících (2)