HOSTÉ LÁSKY
Anotace: V bolesti laskavé zrady jsem odhalila její vnady.Budu vrahem lásky v přímém přenosu,roztříštěné srdce později těžko unesu.
,,...Navracím-li se snad
ke svým potemnělým stránkám
v podobě kýženého smutku
co otvírá se zahaleným brankám
Síla chtění
podmíněna touhou
lásky chvění
Všechno zničila
V propadlišti bolesti
zapomeneš
na všechna neštěstí
A síla smutku se navrací k samotě
v tiché opuštěné němotě
A tisíce tvaré myšlenky
budiž nicoty milenky
V úzkém kruhu dáblova běsnění
nesmím zapomenout na snění
Chce se mi život lépe pochopit
a hlouposti ve tvaru blbosti netropit
Nechci se vrátit zpátky ke startu
ani utonout ve věčně nekonečném restartu
I když mne tímto opouštíš
ve vlastní nevědomosti
se zločinu dopouštíš
V temném koutu postele
smutek mi leze po těle
Žal budiž mi neodolatelnou touhou
a Tobě na duši šmouhou
Náhle přišel pocit bez jména
a řekl "BUD MOJE DOMÉNA"
JÁ reakci mu žádanou nedala
s mylným dojmem,
že jsem se tak nijak nevzdala
Obehnána temnou vysokou a pevnou zdí
upadám do náruče cti
jenžto mne odnáší hlouběji
do samého nitra
prý mne vrátí zítra
Setrváváme každý sám
a tak pýcha zosnuje nám plán
jenže mě se chce zavolat Tě zpátky domů
a vyhnout se pýchy zlomu
Ale když Tě volám,
moje slova se ztrácejí kdesi v dálce
nedopustme aby naše srdce podlehla válce...,,
--------------------------------------------------------
PEPÍČKOVI -- SCHRANUJME SI NAŠI LÁSKU A ÚCTU DĚKUJI TI
--------------------------------------------------------
Komentáře (0)