Záhadná,krásná a stále volá
lákavá jsou její slova
Pojď blíž a jen tiše dýchej
z vášnivých rtů touhu vnímej...
Shakespearovo pero vedeno tvou myslí,
co slova skládá,
obarzy duše kreslí.
Vzdávám hold tvé obrazotvornosti,Kett.
Nádhera a S.T. k tomu.!!
08.03.2011 12:16:00 | Marcone