Anotace: za okny a v duši déšť a šero
Spuštění spouště ztropí spoušť..to mě oslovilo ;-) A láska musí končit vášnivou vichřicí, je-li opravdová...
10.03.2011 22:58:00 | Chancer
Silná bouře v Tobě je.....ničívá, bolestná. Vztah je v tahu....ale bouře se přežene a zkáza, kterou po sobě zanechala...zmizí, vysvitne slunka a vše se uklidní.
Líbí se mi...ST***
10.03.2011 19:21:00 | Tamara