Dík zázrakům
Dík, všem malým zázrakům
v očích máš tolik náznaků
Čas,ten stárne rychleji
my dva,se poznáme později...
snad...
Věřím, co stát se má
že ticho vládne modlitbám
O láskách prosících
O tužbě vonící...
v nás...
Zůstala i malá naděje
ta kletba stejně prohraje
A všechny sny se splní
kde dotek rtů mě vzbudí...
teď...
Ti chci sama něco říct
že není na světě víc
než věřit zázrakům...
Přečteno 441x
Tipy 28
Poslední tipující: Amable seňor Marek, Kars, NikitaNikaT., Tamara, Jiná, Marcone, Květka Š., Kapka, labuť, CULIKATÁ, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)