Je to za mnou...
Anotace: ...a hodně toho je před námi
Je to za mnou
Ty myšlenky na smrt
Domnění, že láska neexistuje
A štěstí je pro mě jen sen
Je to za mnou
Těch pár let samoty
Kdy každé ráno
Bylo v černých barvách
Je to za mnou
Už nemívám zamračenou tvář
I obloha barví zář
Ve veselých barvách
Je to za mnou
Ta nejistota prvních
Několika týdnů
Strávených s Tebou
Je to za mnou
Teď už nemám žádné pochyby
Snad přehlídneš některé mé chyby
Ty jsi ta pravá mým srdcem milovaná
.
.
.
Je to za námi
Půlí se týden
Jak pracovní
Tak i doba než
Spolu opět budem
Je to za námi...
...a před námi
Leží celý život
Který budeme trávit spolu
Přečteno 436x
Tipy 21
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, drsnosrstej kokršpaněl, Madanik, dream in emptiness, ilona, Bona, Gabrielle, James Libustka, CULIKATÁ, Marcone, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)