Nesmělí
Anotace: Když nesmělost (zatím?) vítězí...
Na chvilku, lásko, zapomeň,
že zítra příjde nový den;
neboj se, tak to nebude -
- ber to jen jako zlý sen.
A i když se mi příčí žít,
ne - takto bych to nechtěla.
Tolik si toho chceme říct -
- Ty nesmělý, já nesmělá.
A tak se pořád míjíme
a těšíme se na chvíle,
kdy nesmělost spor prohraje
a láska bude v přesile.
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: Bambulka, Charibeja, Marcone, CULIKATÁ
Komentáře (0)