Postavím mu hrob
Anotace: aby umřel (ve mně)
postavím mu hrob
aby umřel
v srdci nebyl
postavím mu hrobeček
vedle přítele
kam půjdu plakat
až se mi zasteskne
postavím mu hrob
lásky zasteskne se
ale už bez víry
jen hrob, kde budu chodit truchlit
Přečteno 351x
Tipy 7
Poslední tipující: James Libustka, Gabrielle, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, Marcone
Komentáře (2)
Komentujících (2)