V pavoučí síti
Tají se mi dech
nad nocí černou
Zdají se mi sny
o milování ve dvou...
Zahraj mi song
ten co byl náš
Do rtů vlož tón
o vášni v nás...
Probuď lásku
stačí dotekem
Pohlaď mou tvář
a naznač pohledem...
že nic nekončí
že samotě poručí
být v Tvé síti pavoučí
na věky chycená....
Přečteno 442x
Tipy 25
Poslední tipující: váhy, modrá..., labuť, Kars, Niky88, Zasr. romantik, Bona, hašlerka, Jiná, Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)