Hodina
Anotace: .. raz som to niekomu napisala...
Nechcem lásku navždy,
iba chviľku krátku - milnú
v tú hodinu pravdy,
k Tebe sa chcem prilnúť.
Snáď to nie je vážne,
kedy začne ale plynúť?
City dokažu byť vlažné,
už aj idem zhynúť.
Hodiny odbili polnoc,
srdce prestalo mi znieť,
prečo volať o pomoc?
- Teba stále niet.
Komentáře (1)
Komentujících (1)