..vím, jak to vypadá..
Anotace: další věnovaná sms...
Vím, jak to vypadá na střechách
Vím, jak to vypadá u komínů;
Toužebně čekám Tě lásko v tmách
Obrys můj nalezneš ve svém stínu
Až můj dech ucítíš na víčkách
Ústa Tvá k polibku těžko minu…
*
Vím, jak to vypadá v nebesích
Vím, jak to vypadá v hvězdné noci;
Miluji lásko má, jak Tvůj smích
Tak Tvoje vnazení k něze zvoucí
Až těly projede vroucí hřích
Dlaně mé budou Tě držet v bocích…
Přečteno 372x
Tipy 36
Poslední tipující: NikitaNikaT., rezina, Mbonita, hašlerka, janewe, labuť, Marcone, Jiná, CULIKATÁ, Květka Š., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)