jak pod křídla snu
usednu do tvých slov
zvoní
jak kov o kov
hřejí jak krov roubenky
hladí barvou sněženky v předzahrádce
s vrátky otevřenými
do nitra čehosi
co láká jak marcipán
ochutnaný v novoluní
a plní mne...plní krásou..
11.03.2011 21:09:00 | Mbonita
lehla jsem znavená si do trávy
a položila hlavu na své dlaně
když zrak můj shlédl kvítek poutavý
v němž místo květu hmyzí samice v křídlaté bráně
úplně jsem si to představil super....ST.
11.03.2011 12:22:00 | ZILA78
Přímo obrazutvorná slova, moc hezké pohlazení.
A pak si lehl vedle mě, vyhrnul rukávy
dal ruku stejnou něhou na mé tělo
a chtěl jen poslouchat, co ústa vypráví…
A když se setmělo
tak dravé světlušky nám ozářily noc
„změním se v Monarchu, má vzácná Plexippelo
a pod mým rozpětím počkáme na půlnoc…“
11.03.2011 11:37:00 | carodejka
Až tajil se mi místy dech a malé šimrání na mých zádech... mně proběhlo nahou kůží... závěr je dokonalý. ST!***
11.03.2011 09:47:00 | NikitaNikaT.