"p*O*m*O*O*O*c"
Anotace: Nevím jak to bude na vás působit, bylo to ve mně a já se musela vypsat
Padám na kolena,
síla dochází mi, nemám ji,
plazím se po čtyřech,
mezi trny soužím se ...pomoc
dal jsi mi napít zkaženého vína
a vdechnout síru,
motající se sýpám tiše,
položil jsi mě blízko kříže...pomoc
utrpení a touha s tebou být je silnější,
a tak toužím...
přitom záchvěje paniky v sobě mám,
vše kolem já rozthám...pomoc
hořce brečím za světel svíček,
plameny šlechají mé tělo,
pálí to až horkostí se všechno chvělo,
trnu při pálení našich fotek...pomoc
Komentáře (1)
Komentujících (1)