Lituji
Anotace: nedus mě váháním
Kamenný výraz v očích tvých,
při hádkách snad už stých,
vydej se na cestu kde růže voní,
nedýchej růže z prachových polí,
Ironie? Tu nechci slýchat,
ale potřebuju tvou vůni dýchat,
tak nedus mě váháním , já tě prosím,
vždyť "snubní" kroužek stále na prstě nosím,
snad pochopíš cos nechápal,
že ten kdo odešel může stále milovat
a ty si mu šanci nedával,
však poučil se a teď chce litovat...
.................................(a já opravdu lituju)
Komentáře (2)
Komentujících (2)