Ty jsi minulost
Jsi pro mne pouhá nezdařená minulost,
ale přes to mám na sebe tak trochu zlost..!!
Viděla jsem to snad na celý život,
ale to tys byl našeho štěstí pilot.
Rozhodl ses jít cestou jinou
a ty naše se už nikdy tak úzce neprolinou..!!
Přečteno 370x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, Dreamer, CULIKATÁ, Marcone
Komentáře (4)
Komentujících (3)