Anotace: ....jsme na horách a prší..a nikomu se nechce ven....se mnou...s námi...chybíš mi tu
tohle dílko podle mě vzniklo v moc hezkém pocitu :) moc se mi to líbí :)
20.05.2011 20:45:00 | Jekyll & Hyde
Každé slůvko vpíjí se mi pod kůži,
jako malé trnky zapíchnou,
však voní jako po divoké růži...
...okamžiky, které se vždy opakují,
ať za bílého dne, či noci probíhají,
minuti, hodiny však stále nám utíkají...
20.03.2011 11:20:00 | NikitaNikaT.
natrhal květy orchidejí
a rozhodil je do sluneční záře
z nich hejna motýlů teď ku nebesům spějí
by něha křídel třpytivých Ti spadla do polštáře...
13.03.2011 20:07:00 | šuměnka