Na piano někdo hraje
Na piano někdo hraje
v dáli v temnu hudbu snů
na ramena mi pokládáš
vlasy plné polibků
Hledíš v dáli bezútěšně
slza stéká po tvářích
hledáš hvězdy na obloze
třeba tvá se rozzáří
Šeptáš slova která pálí
já tě svými konejším
zpívám ti a hladím skráně
spílám těm dnům někdejším
Na piano někdo hraje
v dáli tam kde svítá
víme že v té melodii
je naše láska skrytá
Přečteno 306x
Tipy 14
Poslední tipující: danav, Emmelia, jitka.svobodova, CULIKATÁ, Descardea, Kars, rezina, Marcone
Komentáře (1)
Komentujících (1)