Hádám
Zhasni můj sen
a dej mi pár chvil
Noc plnou vášní
a hrst kopretin...
Lístek po lístku
hádám si osud
Štěstí je v čtyřlístku
sám to pak posuď...
Ve svém plném retu
mám pořád stejnou větu
Už tolikrát nahlas vyřčenou
teď hádám obě najednou...
Má mě rád?...Nemá mě rád?
Přečteno 344x
Tipy 24
Poslední tipující: TetaKazi, labuť, Bona, Kars, Niky88, jitka.svobodova, Mbonita, Květka Š., rezina, Petbab, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)