Já stále věřím, že ta dívka/žena spíš, se jednoho dne ohlédne a pozná, jakou udělala chybu. Že ji bude mrzet, že někomu ublížila. Ale díky ní vzešlo tohle dílo. A za to ji budu velebit.
14.03.2011 22:43:00 | Jiko
láska je nevyzpytatelná...a bolí...moc pěkné...musela jsem se u toho zamyslet nad hodně věcmi...
14.03.2011 22:32:00 | H.I.L.
Ano, aj láska může se splést, ale v daný moment o tem neví, či to nevidí... proto je láska tak rozmanitá, ovšem, stále jde kupředu a málokdy se ohlédne, nevarací se... však může dojít ke stejnému místu... buď si uvědomí, nebo se vydá opět dál...
13.03.2011 21:03:00 | NikitaNikaT.
No jo!Lásku a chleba s máslem bych prostě zakázala.Díky bolesti vznikají ale básně.pěkná i když slzu jsem uronila.
13.03.2011 11:54:00 | la loba