Milenka snů
Dala jsem tělo
temnému stínu
Miloval vášnivě
i bez mého splínu...
Chtěl vůni
vrytou pod kůži
Sál ze mě horkost
a pohladil růží...
Řekl lásko
jsi dnes jen má
Tančím s tebou naposled
proč vůbec já?
Vášnivě sváděl
však odešel ráno
Zašeptal u dveří
bylo to dávno...
Hledám Tě...
Volám Tě...
proč mě nechal!
Miloval falešně
a teď by mě nedal...
...Milenku svých snů...
Přečteno 441x
Tipy 21
Poslední tipující: Mraveneček, Amable seňor Marek, Jiná, Kars, Niky88, váhy, Bona, Verena, Nola77, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)