Anotace: Věnováno druhé půlce mého srdce... A. :-)
Hihihi, začínám to skoro i milovat, že vlastně píšu o lásce jiných lidí, než o té svojí. :-D Skoro mi to přijde, že někde možná i dělám chybu. :)
A jinak já jim tu lásku také jen a jen přeji, a děkuji za ně Denčo. Jsi moc milá.:-)
Děkuji také od sdce hrozně moc za tolik krásných slov k jedné básni. Je to úžasné a pro mě vždy takový malý zázrak. :-))
A myslím si, že by to bylo ještě lepší, kdybych v tom Jesu sám také byl. Tohle bylo dle vyprávění od "dívky z hor". :-)
Je pravda, že ta část se mi psala skoro sama. :-) Je to prostě úžasné, když tomu druhmu vidíte skoro až do nitra duše. To se potom pro něj ty básně doopravdy píší s obrovskou chutí a radostí a také citem. :-))
Ještě jednou za všechno ze srdce DĚKUJI! :-*
Psaní a lásce AHOJ!! :-))
14.03.2011 16:20:00 | Amable seňor Marek
Jáj..láska na bruslích a dívka z hor...tak hodně lásky přeji.Jinak Marku,krásně napsané,pěkné obrazy se v básni střídají na ledovém ostří,dobře se čte,má v sobě ukrytou něhu a osloví.
tahle část je moc pěkná :)
Kde jedna cesta končí, druhá pak začíná,
projdeme oborou, lesíkem..hle třpytivá planina.
Sluneční paprsky, odráží se v čerstvém sněhu,
a rybník náš, pokryt jest vrstvou ledu.
V mé hlavě však, prudce myšlenky víří,
brusličky si cinkají, jejich chvíle se blíží.
Usedáme na pařez, podle vůně starý dub,
pokácený nedávno – není vidět času zub.
Tak psaní a lásce ZDAR!!! :))
14.03.2011 14:50:00 | xoxoxo
Děkuju moc, i když to přepošlu dále své nejlepší kamarádce, pro kterou je tato báseň určena. ;-) Určitě ji zase brzy dotlačím do toho, aby na ty brusle stoupla. A nebyla sama. ;-)
Ale opravdu verš "jedno srdce láskou na druhé se směje :-))" , ten to všechno přesně vystihuje. :-))
13.03.2011 19:57:00 | Amable seňor Marek
Láska na bruslích, ruku v ruce hřeje
jedno srdce láskou na druhé se směje:-)).
Tak ať je to tak krásné stále:-)
13.03.2011 14:51:00 | CULIKATÁ