Anotace: Vím, že jeho vliv slábne, ale pořád tu je, pořád v mým srdci.
Sbírka: Vejdi, ale neubliž!
Děkuju... jestli jsem ti mohla dát
aspoň malý drobek něčeho milého...
věř, že to pro mne znamená
obdržení daru cenného...
Ty tvoje komentíky mi udělaly neskutečnou radost...
kdybych uměla vážně čarovat, poslala bych ti obranný štít proti každé emoci, která nedělá v nitru krásno... :o) ale každá ženská musí být tvor praktický, tak si něco takovýho vykoumej! :o)
31.01.2006 18:58:00 | Cecilka