Dobrou noc
Spím...Sním
a hlavu mám v oblacích
Myšlenky pouštím po vodě
a na Tebe se obracím...
Dej mi čas
najít sama sebe
Dej mi sílu
najít pak Tebe...
Chraň mé tajemství
o kterém v noci sním
Najdi klíček ke štěstí
a honem sem s ním...
Řekni jméno
které budeš znát
Zavolej ho do noci
a já přijdu se Ti zdát...
Dobrou noc,chci Ti přát...
Přečteno 625x
Tipy 19
Poslední tipující: Dreamer.Z, sobý hnusec, Psavec, Amable seňor Marek, Jiná, Kars, vodnař, Niky88, Květka Š., Marcone, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)