Umírám touhou
Umírám touhou
umírám touhou velkou
umírám láskou
umírám láskou obrovitánskou
žiju touhou
žiju touhou velkou
ale ty máš srdce přelepené páskou
rád bych s Tebou strávil noc svatojánskou
Jsi mi na dosah ruky
ale na míle vzdálená
ale poslouchám svého srdce zvuky
pro mě jsi vyvolená
jen já pro Tebe nejsem asi ten pravý
možná si říkáš:ááá další co se po mě jen splaví
radši srdce z kamení
a začnu zase své ploužení
celým širým světem
Přečteno 671x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Pešulka, tato22, Mišiačik, V.N.Losinský, NikitaNikaT., Mbonita, Niky88, Gabrielle
Komentáře (2)
Komentujících (2)