Otíku, to je slovní nádhera.)))
Svatá noc lásky, průvan ve vitríně,
s ním čerstvý vzduch se dostal ke svíci,
...a skvrny purpuru, zbytky po mešním víně,
pochoděň lásky jasně zářící.
14.03.2011 23:51:00 | carodejka
Dobrá pověst nadevše!
Nejhorší je, že v našem věku už člověk nemá
tolik sil, aby mohl jít mladým špatný příkladem. :-))
13.03.2011 23:12:00 | ota.pé
Řekla mi jedna dívka:
"Pane, vy máte vinárnu! Mohla bych někdy přijít na vínko?"
"Jistě, přijďte, mám stále otevřeno."
"Já slyšela, že u vás se to vždycky zvrhne v orgie! ...
Jen aby to nebyly jen sprosté pomluvy!"
Připomněl jsi mi situaci, neodolal jsem se pochlubit, jakou pověst má Hrádek Vokáleč. :o))
13.03.2011 22:57:00 | Zasr. romantik