Píseň mého srdce
Toto je píseň mého srdce
světu se tím vyznávám
první chvíle něžné snění
s tóny si rád pohrávám
Vše jen v dur tak rád se směji
nediv se tomu nech mě hrát
provedu tě melodií
jak už před tím tolikrát
Přidej klidně druhý nástroj
nestyď se za své snění
s violou se tato píseň
v ódu na lásku změní
Položíme v píseň život
dotkneme se milování
propojíme naše touhy
sny a všechna tajná přání
Přečteno 425x
Tipy 10
Poslední tipující: Emmelia, NikitaNikaT., Mbonita, CULIKATÁ, Marcone, patrikus
Komentáře (3)
Komentujících (3)