Staň se malířem
Ochutnej ze rtů
vláhu touhy
z řas mi slíbej
smutek pouhý...
Napiš slovo
třeba pozpátku
Znáš mou tvář
jen z obrázku...
Hádáš barvu
očí mých
Chceš-li je vidět
musíš blíž...
Rty,jenž kontura zdobí je
divokost v nich prý ožije
Smyslná křivka tahem štětce
miluj vše a přitom lehce...
"Staň se malířem mé nahoty"
ano..Ty!
Přečteno 407x
Tipy 27
Poslední tipující: Dreamer.Z, sobý hnusec, labuť, Psavec, zenge, hašlerka, Niky88, jitka.svobodova, Jiná, Květka Š., ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)