Anotace: Asi moc čtu.
Nekonečné modlitby nevyslovené nahlas,
co měli uzdravit mé krvácející prsty pořezané o vlákna bílých pavučin.
......
Tak tohle bylo hodně sugestivní ...au...
......
Píšeš, smutně, labuti ... moc smutně ...Ve smutných verších je krása, ale duše z nich bolí ... Tak ať zase uvidíš to světlo, o kterém píšeš, že jsi ho ztratila ...
12.05.2011 07:47:00 | Bambulka
Zaprvé nečti moje bláboly, potom to takhle dopadá a za druhé bys nás taky jednou mohla poslechnout!
16.03.2011 20:20:00 | Cassée Moteur