Políbíš mě na ouško
Podívá se mi do očí,
srdce ve mně poskočí.
Začne lásky píseň pět,
jak tomu nebylo mnoho let.
Políbí mně na ouško,
zašeptá: „Ty má beruško.“
Zachvěji po těle,
přitom je mi tak nesměle.
Dotkne se mé líce,
nebudu se znát více.
Zčervenám jako růže,
přítomností onoho muže.
Políbí mě do vlasů
jen tak pro krásu.
Pro krásu onoho dne,
že je nám to souzené.
Polibek něžný mi dá
a už nebudu to já.
Každá buňka v těle,
cítí se takové horko vřelé.
Po prvním milováním,
štěstí se už neubráním.
Andělská křídla dostanu
v nebi s ním zůstanu.
Přečteno 478x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, NikitaNikaT., Marcone, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)