Venku prší,
a on mlčí.
Vždyť byl jen kamarád,
možná mě měl trouchu rád.
Byla tu však blondýna,
bůh ví odkaď, z Londýna.
Získala si jeho srdce,
a mé zasáhla prudce.
On mlčí, já mlčím,
možná se jen pořád krčím.
Krčím se v rohu,
a volám k Bohu.
Je hodně těžké, když tě někdo nechá kvůli někomu jinému.. Říkáš si: „Co je na mně špatně? V čem je ta holka lepší?“ Ale odpovědi se ti většinou nedostane.. Zbyde ti jen rána na srdci a bolestné vzpomínky =(