Jo jo jo... tady na tom modrym literu víme, že psaní pomáhá. Vypiš to ze sebe a bude líp!
15.03.2011 23:57:00 | Hannazka
Bolavá báseň... životy se někdy rozdělí, láska změní směr... je to vůle jedince, láska je především o citech a na lásku musí být dycinky dva. Těžko řéct, kde stala se chyba lávky. Ale... nezoufej, láska si Tě nande. Moc Ti to přeju a věř, že máš teho ještě v životě spousty před sebeou. ST!*** za obsah.
15.03.2011 06:21:00 | NikitaNikaT.