Parfém
Anotace: ...působící na mě jako Opium...
Mžourajícíma očima
rozespale přivykám rannímu slunci.
Vlezlý chlad nového dne
mě pošimrá husí kůží
...zrovna v místech, kde polonahá
možná ještě spící
...už už čekám tvůj letmý dotek.
Do všech smyslů pronikne mi
vůně rána
vůně jara
vůně Tebe...
...smíchat je v jeden parfém,
pak vydrží mi léta...
A každé nepatrné vlhké zrnko
co ulpí mi na šíji
budu vnímat
jako pohlazení andělskými křídly.
A zesmutním v tu chvíli
kdy naposled ucítím Tě
ještě než mi z kůže vyprcháš
ještě než se rozplyneš
v posledním mém nádechu...
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)